Resultaten 2019 Het Resultaten Het Begint Bij Mij Ouder- en kinderteams Amsterdam 2018

Eerste resultaten Ouder- en Kindteams Amsterdam

Eerste resultaten van de Ouder- en Kindteams Amsterdam zijn bekend. Sinds “Het Begint Bij Mij” 10 medewerkers van OKT-Amsterdam heeft opgeleid, hebben zij hun nieuwe kennis in de praktijk gebracht. In Amsterdam Zuid-Oost hebben zij hun groepstrainingen aangeboden aan 66 ouders met een grote diversiteit aan culturele achtergrond.

Ouder- en Kindteams Amsterdam is trots op de eerste resultaten

De trainers van het OKT hebben hun eerste groepen getraind en de reacties van de deelnemers zijn heel positief.

Vrijwel alle deelnemers geven aan positieve invloed te ervaren in hun dagelijks leven door de training. De meesten geven zelfs aan dat zij veel positieve invloed ervaren.

Op de vraag “Geef met een rapportcijfer aan hoe nuttig de training voor je was.”, gaven de ouders een gemiddelde van een 9, met een 7 als laagste waardering en een 10 als hoogste waardering. Zij hadden veelal meer vertrouwen in de toekomst gekregen.

De deelnemers gaven aan dat Effectieve communicatie het belangrijkste thema is waarover zij hebben geleerd. Zelfbeeld & zelfvertrouwen kwam als tweede uit de bus.

De trainers kregen veel positieve feed back: ” Het was super leuk, effectief en leerrijk.” “Dankjewel voor hoe aardig en respectvol je ons had behandeld.”

Lees hier het hele evaluatieverslag
Resultaten Ouder- en kinderteams Amsterdam 2018

Resultaten 2019 Het Resultaten Het Begint Bij Mij Ouder- en kinderteams Amsterdam 2018