Diabolo ouders enthousiast na training

HetBegintBijMij en Diabolo

In mei-juni 2016 is de eerste groep van zeven ouders getraind met de HetBegintBijMij-Diabolo Methodiek speciaal voor ouders met een ziek kind!

Het is een zeer waardevolle training geworden waarin ouders leren balans te vinden in hun leven en hun gezin. Op tijd bijtanken, verwerken van de diagnose, omgaan met opvoeden in een gezin waar ziekte een dagelijkse rol speelt gecombineerd met de vijf HetBegintBijMij-pijlers leveren ouders een zeer waardevolle bagage!

Uitspraken van de ouders aan het eind van de groep:

“Ik ga stoppen met negatief zijn over dingen die ik niet kan veranderen”

“Ik had veel hulpverleners in mijn leven; we praatten over mijn problemen, maar ze konden ze niet oplossen. Nu met HetBegintBijMij-Diabolo heb ik geleerd dat het ALL STARTS WITH ME! Vanaf de eerste pijler begon ik te veranderen… Het waren allemaal zeer waardevolle lessen. Ik ben begonnen ze toe te passen in mijn leven en het leven van mijn gezin.”

“Hoe langer ik dacht over mijn leven, hoe het was voor ik met HetBegintBijMij-Diabolo begon…hoe meer ik realiseerde dat ik niet leef maar geleefd word. Ik wil en neem de controle terug over mijn leven, als ouder, echtgenoot en dochter. Ik neem mijn leven in eigen hand en zal opbloeien tot wie ik behoor te zijn!”

“Vanaf nu is mijn doel om niet meer bang te zijn mijn kinderen te verliezen aan de ziektes en ze meer los te leren laten.”

 

Meer lezen over de ervaringen van ouders en over het Diabolo programma? Lees dan hier hun  nieuwsbrief. nieuwsbrief Diabolo 2 -2016